Naslovna
Privatni smještaj
Najam vozila
Izleti i transferi
Otok Korčula
Hrvatska
Kontakt

Ponuda smještaja za odmor...

Luksuzne kuće za odmor i vile sa bazenima | Smještaj na osami uz more | Smještaj za grupe i veće obitelji...

Sobe i apartmani u Veloj Luci...

Smještaj za kraći boravak | Sobe i apartmani po pristupačnim cijenama | Noćenja sa doručkom...
 

Plaže i uvale

Čisto more i kilometri skoro netaknute obale

Otok Korčulu okružuje kristalno čisto more, a njegova razvedena obala prepuna je manjih i većih uvala sa skrivenim ili onima više posjećenim plažama. 

Posebnost Korčule je i 40 otočića koji su savršeni za istraživanje i kupanje. Među njima se ističe Proizd koji je proglašen najljepšom plažom Jadrana 2007. godine.

Plaže i uvale dostupne su automobilom, skuterom ili brodom. Mediterano u ponudi ima brodice, glisere, automobile i skutere za najam po povoljnim cijenama.

Otok Korčula

Grad Korčula, Vela Luka, Blato, Brna, Lumbarda...

Korčula, otok na razmeđi srednje i južne Dalmacije, poznata je po ljepoti svoje prirode i bogatoj povijesnoj baštini. 

Spomenimo samo otočić Proizd koji je izabran za najljepšu plažu Jadrana 2007. te grad Korčulu - jedan od najljepših srednjovjekovnih gradova u Hrvatskoj. Blaga klima i mnogo sunčanih dana godišnje posebno pogoduju korčulanskim vinogradima iz kojih dolaze čuvena bijela vina Grk i Pošip.

NAJAVE DOGAĐANJA

Mediterano: Nove smještajne jedinice

Ugovaranjem novih, kvalitetnih apartmana i kuća za odmor naša ponuda stalno raste. Informacije o novim smještajnim jedinicama objavljujemo u kategoriji NOVO (New) kao i na Facebooku. Sve smještajne jedinice predstavljene na našim internetskim stranicama izabrao je i prelgedao naš tim, te preporučujemo samo one koji zadovoljavaju naše visoke standarde.

Otok Brač: VANKA REGULE

Nadomak Splita imate pravi avanturistički festival. Radi se o Vanka regule outdoor adventure sport and film festivalu, koji se održava u Sutivanu, mjestu na sjevernoj obali otoka Brača. U 14 godina svoga održavanja postao je kultni festival poznat u Hrvatskoj i rado posjećen od strane turista.

Zagreb: ZAGREBAČKE LJETNE VEČERI

Večeri se u svojoj četvrt stoljeća dugoj tradiciji ponose ne samo nastupima afirmiranih glazbenika, već i predstavljanjem mladih, uvijek entuzijastičnih glazbenika koji svojom svježinom doprinose aktualnosti programa.

Vela Luka: Luško lito - Ljetni kulturno zabavni program

Velolučki kulturno-zabavni programa obuhvaća oko 50 večeri raznovrsnih događanja. Utorkom su nastupi Folklornog društva, a četvrtkom u centru mjesta odvijaju se Ribarske večeri. U sklopu Luškog lita održavaju se dramske večeri, koncerti zabavne i klasicne glazbe te klapske večeri. U Galeriji moderne i suvremene umjetnosti održavaju se izložbe domaćih i stranih umjetnika.

Čara: Proslava dana mjesta

Dan mjesta Čara svečano se slavi 24. srpnja, a tom prilikom posjetitelji mogu uživati u izvedbama Glazbene udruge Crnomiri Čara, Viteškog udruženja Kumpanija (tradicionalni ples s mačevima) i mladih glazbenika Umjetničke akademije Split.

Pretraga smještaja
 
Jednostavna pretraga:
Tip smještajne jedinice:
Destinacija:
Broj osoba:
 

Kuća za odmor: Nova

Novi smještaj: NOV834

Kategorija:
Max. kapacitet: 8
Klimatizirano: Da
Kućni ljubimci: Ne
Do mora: 10 m

od: 165.00 €/dan

Komentari naših gostiju

Fritz - Austria

There are some nice accommodations in the surrounding of Vela Luka but this one seems to be one of the best. All you need is here and all you wish happens. The apartments are modern furnished, very complete equipped with two wonderful big ...

Antonio

We have been on Mljet island with your agency. That was a really nice combination of history, culture, great nature and fantastic tour leaders.
Antonio C.
Roma, Italy

više »
 

Putnička agencija Mediterano

Obala 3, bb, 20270 Vela Luka
tel/fax: +385 20 813 832
mob/sms: + 385 95 911 5204
mob/sms: + 385 91 534 9889

ID CODE HR-AB-20-090011792

 
 
cheap nhl jerseys cheap nba jerseys louboutin pas cher wholesale jerseys louboutin pas cher louboutin outlet christian louboutin outlet wholesale nfl jerseys

+385 20 813 832
Everyday from 08.00h - 20.00h

Naslovna | Privatni smještaj | Najam vozila | Izleti i transferi | Otok Korčula | Kontakt

Mediterano Tourist Agency © 2005- 2015