Naslovna
Privatni smještaj
Najam vozila
Izleti i transferi
Otok Korčula
Hrvatska
Kontakt

Ponuda smještaja za odmor...

Luksuzne kuće za odmor i vile sa bazenima | Smještaj na osami uz more | Smještaj za grupe i veće obitelji...

Sobe i apartmani u Veloj Luci...

Smještaj za kraći boravak | Sobe i apartmani po pristupačnim cijenama | Noćenja sa doručkom...
 

Plaže i uvale

Čisto more i kilometri skoro netaknute obale

Otok Korčulu okružuje kristalno čisto more, a njegova razvedena obala prepuna je manjih i većih uvala sa skrivenim ili onima više posjećenim plažama. 

Posebnost Korčule je i 40 otočića koji su savršeni za istraživanje i kupanje. Među njima se ističe Proizd koji je proglašen najljepšom plažom Jadrana 2007. godine.

Plaže i uvale dostupne su automobilom, skuterom ili brodom. Mediterano u ponudi ima brodice, glisere, automobile i skutere za najam po povoljnim cijenama.

Otok Korčula

Grad Korčula, Vela Luka, Blato, Brna, Lumbarda...

Korčula, otok na razmeđi srednje i južne Dalmacije, poznata je po ljepoti svoje prirode i bogatoj povijesnoj baštini. 

Spomenimo samo otočić Proizd koji je izabran za najljepšu plažu Jadrana 2007. te grad Korčulu - jedan od najljepših srednjovjekovnih gradova u Hrvatskoj. Blaga klima i mnogo sunčanih dana godišnje posebno pogoduju korčulanskim vinogradima iz kojih dolaze čuvena bijela vina Grk i Pošip.

NAJAVE DOGAĐANJA

Šibenik: TERRANEO

Odličan glazbeni program, strani i domaći bendovi, dj gostovanja, non-stop party zone, radionice i predavanja, izložbe i performansi, kampiranje, zabavni sadržaji, ekologija, kupanje, sunce i more, ukratko glazbeni festival koji pruža tjedan dana nezaboravnog ljetovanja i zabave.

Rovinj: NOĆ SV. LOVRE

U noći 12. kolovoza poseban ugođaj za uživanje u nebu prošaranom padajućim zvijezdama možete doživjeti u Rovinju gdje se javna rasvjeta lampiona duž rive gasi kako bi se što više naglasio taj nebeski događaj.

Vela Luka: Večeri Veloluškog folklora

Nastupi Folklornih društava Mafrina i Kumpanija održavaju se svakog utorka tijekom ljeta na trgu ispred župne crkve. Uz plesne nastupe izvode se i izvorne klapske pjesme, a nakon nastupa slijedi svečani mimohod sudionika Velom Lukom.

Lumbarda: Sportsko-rekreativne i zabavne aktivnosti

U sklopu priredbe Lumbarajske užance Turistička zajednica Lumbarde jednom tjedno na pješčanim plažama Lumbarde organizira sportsko-rekreativna i zabavna natjecanja kao što su gradnja kula u pijesku, natjecanja u odbojci na pijesku, turnire u malom nogometu, natjecanja u stolnom tenisu i potezanju konopa itd.

Pretraga smještaja
 
Jednostavna pretraga:
Tip smještajne jedinice:
Destinacija:
Broj osoba:
 

Kuća za odmor: Prigradica

Novi smještaj: PRI792

Kategorija:
Max. kapacitet: 4
Klimatizirano: Ne
Kućni ljubimci: Da
Do mora: 30m

od: 70.00 €/dan

Komentari naših gostiju

Michel Crepon - France

We stayed twice in this location, in summer 2010 and winter (November same year). The appartment can be rated as excellent on all levels, a fantastic view of the bay, immediate access to a (nearly) private beach and with the pleasurable moment of the swimming pool at sundown. The owners ...

Jola and Waldek

Dear Sedja,
 
Thank you very much!!! We spent fantastic holidays on Korcula. The calm place and accomodation were very nice. The owner and her hospitality were surprising so we do hope to visit Prizba in future :))) On our way home we spent one day in marvelous, sunny Dubrovnik. 
 
Hope to meet ...

više »
 

Putnička agencija Mediterano

Obala 3, bb, 20270 Vela Luka
tel/fax: +385 20 813 832
tel/fax: +385 20 814 002
mob/sms: + 385 95 911 5204
mob/sms: + 385 91 534 9889

ID CODE HR-AB-20-090011792

 
 

+385 20 813 832
Everyday from 08.00h - 20.00h

Naslovna | Privatni smještaj | Najam vozila | Izleti i transferi | Otok Korčula | Kontakt

Mediterano Tourist Agency © 2005- 2015