Naslovna
Privatni smje箃aj
Najam vozila
Izleti i transferi
Otok Kor鑥la
Hrvatska
Kontakt

Pupnat

Prekrasna pla綼 i odli鑑n restoran

Pupnat je najmanje mjesto na otoku Kor鑥li, a od grada Kor鑥le udaljeno je 12 km. S Velom Lukom i Kor鑥lom povezan je lokalnim autobusnim linijama. Iako Pupnat nema smje箃ajnih kapaciteta za turiste svakako ga treba posjetiti zbog prekrasne pla綼 u uvali Pupnatska Luka koja se nalazi jugoisto鑞o od Pupnata, na ju緉oj obali otoka Kor鑥le.

Pupnatska Luka je duboka uvala okru緀na bujnom mediteranskom vegetacijom. Do nje se dolazi uskom asfaltnom cestom. ﹍jun鑑na pla綼 u dnu uvale redovito se uvr箃ava u najljep筫 pla緀 Jadrana.

Uz glavnu cestu u Pupnatu nalazi se i restoran Mate poznat po odli鑞im jelima od doma鎖h sastojaka spravljenih na inventivan na鑙n. Tu 鎒te u緄vati u jelima kao 箃o su ravijoli s kozjim sirom u umaku od kadulje i sorbeto od ru緈arina. U ponudi je i puno doma鎖h likera: liker od crnog vina i liker od naran鑕 su me饀 najomiljenijima. U Pupnatskoj luci je i mala zalogajnica Mate II u kojoj se poslu緐ju hladna jela i sendvi鑙.
 
Pretraga smje箃aja
 
Jednostavna pretraga:
Tip smje箃ajne jedinice:
Destinacija:
Broj osoba:
 

Ku鎍 za odmor: Gr规ica

Novi smje箃aj: GRS950

Kategorija:
Max. kapacitet: 5
Klimatizirano: Da
Ku鎛i ljubimci: Ne
Do mora: 600 m

od: 100.00 €/dan

Komentari na筰h gostiju

Apartment SIR796
Family Robinson

Hi Tihana, Ivana and Nevenko,
We are just writing to thank all so much for organizing our wonderful holiday at NOV 96. We can honestly say that it has been one of the best holidays we have ever had!  Apart  from our beautiful, spotless apartment and the stunning setting, your organisation ...

vi筫 »
 

+385 20 813 832
Everyday from 08.00h - 20.00h