Putna osiguranja pokrit će neplanirane troškove u slučaju nezgode na putu

Putno zdrastveno osiguranje

Preduhitrite neugodnosti i umanjite njihov utjecaj na odmor ugovaranjem police putnog zdravstvenog osiguranja.

Nudimo policu osiguranja koja pokriva sve medicinski opravdane troškove tijekom boravka u inozemstvu nastale uslijed nesretnog slučaja ili bolesti.

Osiguranje u slučaju otkaza putovanja

Uz putno zdravstveno osiguranje, preporučamo i dodatno osiguranje u slučaju otkaza putovanja. Ovim osiguranjem nadoknadit ćete znatan dio troškova u slučajevima u skladu s uvjetima osiguranja.

Naš partner CROATIA OSIGURANJE d.d.

Croatia osiguranje osnovano je 1884. u Zagrebu. Najveće je i najstarije osigurateljno društvo u Hrvatskoj. Poslovanje društva usklađeno je sa zahtjevima međunarodne norme ISO 9001.

Putujte opuštenije, sigurnije i jeftinije

Kako doputovati do otoka Korčule?

Zatražite od nas savjete za sigurno putovanje i najbolji način dolaska.

Skratite vrijeme i troškove putovanja, izbjegnite gužve na cestama i u trajektnim lukama. Umjesto dolaska vlastitim automobilom, najmom automobila na otoku možete znatno uštedjeti.

Nudimo usluge transfera prilikom dolaska ili odlaska kao i tijekom vašeg odmora. Svi su transferi prilagođeni vašim potrebama i siguran su način putovanja do odabrane destinacije.

U suradnji s vodećim hrvatskim osigurateljnim društvom CROATIA OSIGURANJE d.d., nudimo vam putno osiguranje i osiguranje u slučaju otkaza putovanja.

Obratite nam se s povjerenjem

Kontaktirajte nas mailom, telefonom ili nas posjetite u našem uredu.

KONTAKTIRAJTE NAS